Hur går det till?


1. Du bestämmer dig för att be om hjälp. Kanske är detta det svåraste du gör. Du kontaktar mig via kontaktformuläret, telefon, sms eller mail.


2. Vi börjar med ett förutsättningslöst inledande samtal där jag börjar förstå din livssituation och problematik och du bildar dig en uppfattning om vem jag är och hur jag jobbar. Detta samtal ger oss möjlighet att se om det känns rätt och i så fall boka in fler sessioner. Efter ca tre gånger har vi tillsammans ringat in det centrala problemområdet som vi sedan kommer att fokusera vårt arbete på.


3. Resten är inte så konstigt egentligen. Du och jag kommer att träffas regelbundet. Vanligtvis ses vi en gång i veckan inledningsvis för att sedan glesa ut samtalen och mellan våra möten kommer du ofta att få olika typer av hemuppgifter. Vår tid tillsammans kommer bygga på en gemensam ansträngning och ett nära samarbete. Ibland när vi träffas kommer du att gråta, ibland skratta. Emellanåt kommer du att bli väldigt trött efteråt, för att nästa gång ha massor av energi.

 

4. Det finns inget krav från min sida på hur många gånger vi ska träffas totalt. Inte heller en önskan att ses fler gånger än vad som behövs. En vanlig behandling kan röra sig om mellan fem till tjugo sessioner. Efter de tre första mötena kommer jag att kunna uppskatta vad som känns rimligt och därefter lägger vi upp en plan som känns bra för dig. Vanligtvis fasar vi efter en tid ut och ses mer och mer sällan. Vi avslutar och efter ca tre månader brukar jag ha en uppföljning.


Välkommen att kontakta mig                             

Mail: johanna@uppigen.se

Telefon eller sms: 0708-24 44 94

Alternativt - fyll i nedan så mailar jag dig: